Vendégházunkról


Köszöntöm Önt a cserkúti Czanadomb Vendégház honlapján!

A Czanadomb Vendégház Cserkút központjában található. Cserkút csendes környezete, vidéki hangulata és természeti értékei vonzzák a városban élőket, a természetbarátokat és az aktív pihenésre vágyókat.

Vendégházunk egész évben működik. A házban összesen 14 főt tudunk elszállásolni. Kérésre reggelit 1000Ft/fő áron biztosítunk, vacsorázó helyet csak ajánlani tudunk. Ha az önellátás mellett döntenek, jól felszerelt konyháinkban vendégeink maguk főzhetnek.


Kiknek ajánljuk?


Vendégházunkat baráti és üzleti összejövetelekre is ajánljuk. A baráti találkozók programja lehet a szabadtéri főzés, bográcsozás, szalonnasütés, grillezés a ház kertjében. Házunk a falu közepén van, ezért zenés, zajos összejöveteleket itt - sajnos - nem lehet tartani.

A vendégház alkalmas családi találkozók megtartására is, családi nyaralásra, nyugodt családi kikapcsolódásra. A ház kertjében található egy játszótér hintával, csúszdával és homokozóval, ami felhőtlen szórakozást nyújt a gyermekeknek. A gyermekek számára nagy élményt jelent kis természetes tavunk, amelyben teknősök és halak élnek. A kerti pavilon a közös családi reggelik és vacsorák nagyszerű helyszíne lehet. A családosokat kedvezményekkel várjuk!

Cserkúti vendégházunkban külön bejáratú, kétszemélyes, teraszos apartmanunkban párokat is szívesen fogadunk. Az apartman teakonyhával, fürdővel, WC-vel és TV-vel felszerelt, teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a Jakab-hegyre. Az apartmanba kis háziállat hozható.


ELISMERÉSEINK