Vendégházunkról | Czanadomb Vendégház / Apartman Cserkút


Vendégházunkról


Köszöntöm Önt a cserkúti Czanadomb Vendégház honlapján!

A Czanadomb Vendégház Cserkút központjában található. Cserkút csendes környezete, vidéki hangulata és természeti értékei vonzzák a városban élőket, a természetbarátokat és az aktív pihenésre vágyókat.

Vendégházunk egész évben működik. A házban összesen 14 főt tudunk elszállásolni. Kérésre reggelit biztosítunk 1000Ft/fő áron,vacsorázóhelyet csak ajánlani tudunk. De ha az önellátás mellett döntenek,konyháink jól felszereltek…


Kiknek ajánljuk?


Vendégházunkat baráti és üzleti összejövetelek rendezésére ajánljuk. A baráti találkozók programja lehet a szabadtéri főzés, bográcsolás, szalonnasütés, grillezés a ház kertjében. Házunk azonban zenés, zajos összejövetel számára sajnos nem alkalmas, lévén a falu közepén található.

A vendégház alkalmas családi találkozók megtartására is, családi nyaralásra, nyugodt családi kikapcsolódásra. A ház kertjében található egy játszótér hintával, csúszdával és homokozóval, ami felhőtlen szórakozást nyújt a gyermekeknek. A gyermekek számára nagy élményt jelent kis természetes tavunk, amelyben teknősök és halak élnek. A kerti pavilon a közös családi reggelik és vacsorák nagyszerű helyszíne lehet. A családosokat kedvezményekkel várjuk!

Cserkúti vendégházunkban párokat is szívesen fogadjuk. Külön bejáratú,teraszos kétszemélyes apartman áll a párok rendelkezésére. Az apartman teakonyhával, fürdővel, WC-vel és TV-vel felszerelt. Az apartman teraszáról gyönyörű kilátás tárul a Jakab-hegyre. Az apartmanba kis háziállat hozható.


ELISMERÉSEINK